Ledenraadpleging Lubrizol over arbeidsvoorwaarden

Vakbonden hebben samen met de PVT op 11 april een goed gesprek gehad over de gang van zaken bij Lubrizol.

Geen gesprek met de directie, wel een verbeterd eindbod

Eigenlijk zouden we donderdag 11 april met de directie inhoudelijk praten over het verbeteren van jullie arbeidsvoorwaarden. Helaas heeft de directie dat gesprek de dag ervoor afgezegd. Dit betreuren wij ten zeerste, omdat we na onze eerst kennismakingsgesprek vol goede moed waren over de intenties van alle partijen om gezamenlijk tot betere arbeidsvoorwaarden te komen.

Wel heeft de directie toegezegd dat zij de PVT een verbeterd eindbod gaan doen wat betreft jullie arbeidsvoorwaarden. Wij hebben met de PVT afgesproken dat we ze bij zullen staan in het verdere proces en daarom willen we graag met jullie in gesprek over dit eindbod. 

Ledenraadpleging

Vrijdag 19 april om 15:00u zullen Joosje en ik, namens het CNV en FNV, aansluiten bij een ledenvergadering in de conference room bij jullie op het bedrijf. Wij willen deze tijd benutten om inhoudelijk met jullie in gesprek te gaan over het verbeterde eindbod. 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met je vakbondsbestuurder.

Stijn Duursma 
Bestuurder CNV
06-81919555
s.duursma@cnv.nl