Leden wijzen cao-eindbod Philips massaal af!

De leden van CNV Vakmensen hebben gesproken! Massaal is er gestemd en is de uitkomst van de stemming dat de leden in overgrote meerderheid het eindbod van hun werkgever afwijzen! Ook de commentaren die gegeven zijn liegen er niet om.

“Dit bod is een lachertje, vooral voor mensen in de lager loongroepen”
“Voor het mismanagement van Philips hoeft de werknemer niet de dupe te zijn”
“Dat je dit aan je medewerkers voor durft te leggen is toch absurd”

Ook de leden van de overige vakbonden hebben het eindbod afgewezen.

Dit betekent dat alle vier de vakbonden jouw werkgever hebben verzocht om het eindbod van tafel te halen en de onderhandelingen te hervatten. Hierbij is wel nadrukkelijk aangegeven dat hervatten alleen kans van succes heeft als Philips bereid is om in onderhandelingen tot een substantieel beter resultaat te willen komen. Voor de beantwoording van deze vraag heeft jouw werkgever de tijd gekregen tot uiterlijk 22 maart.

Je cao online

Op de cao-pagina van Philips kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naarSluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen

Mede namens Ian Cummins en Ad van der Sande (CNV onderhandelingsdelegatieleden).

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M06-51 60 20 32
Ea.huizinga@cnvvakmensen.nl

Discussie

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error