CNV-bijeenkomst op donderdag 23 november

Op donderdag 23 november willen we het hernieuwd voorstel of eindbod van Allnex bespreken over de cao. Eerst samen met de FNV, daarna gaan we in beraad met alleen CNV-leden.

Beste CNV-leden,

De stemming van jullie was duidelijk: vóór het uiterst bod waren 8 leden, tégen het uiterst bod waren 15 leden. We willen daarom van de werkgever Allnex graag een nieuw bod. Vandaag (vrijdag 17 november) kwam een uitnodiging van het management om daarover te praten. Dat gaat dinsdagavond 21 november gebeuren. Op donderdag 23 november willen we daarom het hernieuwd voorstel of eindbod van jullie werkgever bespreken. Eerst doen we dat in een gezamenlijke vergadering met de FNV. Daarna gaan we in beraad als CNV-leden over eventuele vervolgstappen. Dat doen we apart van de FNV! Welke vervolgstappen we nemen als CNv bepalen we zelf. De FNV stuurt al aan op een driekwartvergadering.
 
Want ook FNV-leden hebben het uiterste bod van 23 oktober 2023 afgewezen. Al hebben zij dat vrijwel unaniem gedaan. Dus ook zij eisen een aanpassing van het resultaat op de loonsverhoging.
De vergaderingen worden gehouden op donderdag 23 november 2023 in twee sessies, zodat iedereen als CNV-lid bij Allnex dan kan meepraten.
 
De bijeenkomsten worden gehouden op:
Donderdag 23 november 2023
  • Sessie 1
    Aanvang: 12:30-13:00 met FNV en 13:00-13:30 uur alleen CNV-leden
  • Sessie 2
    Aanvang: 14:15-14:45 met FNV en 14:45-15:15 uur alleen CNV-leden
Beide vergaderingen vinden plaats in de kantine of Deelemanzaal.        

Met vriendelijke groeten, 
namens de onderhandelingsdelegatie
 
Peter Passier - kaderlid
Rinke de Ridder - kaderlid
Leon van der Elsen - bestuurder CNV

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error