Cao-onderhandelingen Philips zijn gestart

Op maandag 8 april zijn de onderhandelingen Philips van start gegaan. Cao-partijen hebben een toelichting verstrekt over de ingediende cao-voorstellen. De voorstellenbrief van CNV tref je in bijlage aan. Het streven is erop gericht om voor de expiratiedatum van 30 juni 2024 overeenstemming te verkrijgen over de nieuwe afspraken.

Cao-voorstellen Philips

De door jouw werkgever ingediende cao-voorstellen kennen een hoog abstractienivo. Zo wil jouw werkgever, in lijn met haar interne kwaliteitsprogramma’s, ook de kwaliteit van de cao verbeteren. Tevens ziet jouw werkgever mogelijkheden om diverse regelingen verder te standaardiseren wat dan zou moeten leiden tot eenvoud, leesbaarheid en transparantie.
Voor wat betreft Duurzame inzetbaarheid wil jouw werkgever inzetten op een voor alle generaties gericht beleid voor het gezond halen van het pensioen. Jouw werkgever spreekt zich verder (nog) niet uit over de voorgestelde verhoging/verbetering van het salaris anders dan op te merken dat het een belangrijk onderwerp is. 

Overlegdata 

De vervolg-overleggen staan gepland op 8 en 15 april,29 mei en 5 juni 2024.

Je cao online

Op de cao-pagina van Philips kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnv/werf-een-lid/ 

Om je de goede informatie toe te sturen over jouw cao, heeft CNV de juiste gegevens van jou nodig. Op https://mijn.cnv.nl/ kun je je gegevens controleren en zo nodig aanpassen, zoals een gewijzigd e-mailadres of huisadres.

Mede namens Ad van der Sande, CNV-onderhandelingsdelegatie lid,
Arjan Huizinga, bestuurder CNV
M 06 5160 2032
a.huizinga@cnv.nl

Downloads