Cao enquête Royal GD

Het CNV is weer bezig met de voorbereidingen voor de aankomende cao onderhandelingen. Wij verzoeken iedereen, leden en werknemers die geen lid zijn van een vakbond, om bijgaande enquête in te vullen. Dit helpt ons om goed in kaart te brengen wat jullie wensen zijn over jullie arbeidsvoorwaarden.

We zijn dit jaar iets later met het versturen van de enquête door een wisseling van vakbondsbestuurder vanuit het CNV. Ik heb het stokje reeds overgenomen van jullie voormalig bestuurder Sharon van Boxmeer. Mochten er naast de cao-onderhandelingen nog andere zaken spelen, dan kun je hier voortaan contact over opnemen met mij.

Enquête

Wij verzoeken je om onderstaande enquête in te vullen. Het invullen duurt een paar minuten en helpt ons bij het opstellen van de voorstellenbrief voor de cao-onderhandelingen.
Je gaat naar de enquête via deze link.
Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan kan je de enquête vinden op de cao-pagina. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos  en type Gezondheidsdienst in het cao zoekveld. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link.

De enquête staat open t/m zondag 21 april. Alvast bedankt voor het invullen.

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen 
E:  r.pellis@cnvvakmensen.nl
M: 06 5120 2994

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error