Wat wil jij in de nieuwe Canon-cao?

Op 1 juli 2024 loopt je cao bij Canon Production Printing Nederland (CPPN) weer af. Dat lijkt nog lang. Toch willen we al binnenkort met de onderhandelingen voor een nieuwe CPPN-cao gaan beginnen. Daarvoor hebben we jouw input nodig.

Vul de enquête in

Wij willen graag van je weten hoe jij over een aantal punten denkt. Wat vind je belangrijk? Waar moeten we bij de onderhandelingen op inzetten? Vul daarom de volgende enquête in.
Klik hier om deze enquête in te vullen.

Onderhandelingsdelegatie

Wanneer de onderhandelingen precies gaan beginnen is nog niet bekend. De planning is om begin februari af te trappen met de eerste gesprekken. Namens CNV Vakmensen zal kaderlid Herman Kuijpers en ikzelf aan de onderhandelingstafel plaats nemen.

Oproep nieuwe kaderleden

Voor Herman zal deze cao-onderhandeling de laatste zijn, omdat hij in 2024 met pensioen gaat. Voor mij, maar ook voor jou is het van belang dat ook in de toekomst een kaderlid bij de onderhandelingen aanwezig is. Die weet immers beter wat er speelt op de werkvloer dan de onderhandelaar. Hij is de steun en toeverlaat van de bestuurder. Hij is de ogen en oren op de werkvloer. Ik roep je dus op om kaderlid te worden, zodat ik weet wat er speelt. Neem het stokje van Herman over en neem met ons plaats aan de onderhandelingstafel. Ook zoeken we kaderleden op de verschillende afdelingen van CPPN. Kaderleden die ons op hoogte houden van de gang van zaken binnen Canon. Wil jij meepraten en meedenken over de koers van CPPN? Wil jij opkomen voor goede arbeidsvoorwaarden voor je collega’s? Meld je dan aan als kaderlid. Wil je meer weten over het werk van een kaderlid? Klik dan hier.

Je kunt natuurlijk ook gewoon met Herman of met mij contact opnemen. Dat kan via de mail of via jouw cao-pagina.

Nieuwe leden

Natuurlijk is het ook belangrijk om een sterke achterban bij Canon te hebben. Want de vakbond, dat ben jij en de andere leden. Ga daarom in gesprek met niet-georganiseerde collega’s. Wijs ze op het belang van een sterk CNV op de werkvloer. Wijs ze erop dat een nieuwe goede cao niet vanzelfsprekend. Vraag ze om lid te worden, zodat onze beweging sterker wordt. Want alleen samen zijn we sterk.

Kennis maken

Mocht jij of een potentieel lid vragen hebben of met mij willen spreken, dan ben ik daar graag toe bereid. Uitnodigingen om een bezoek te brengen op de werklocatie (bijvoorbeeld tijdens de pauze) juich ik toe. Een gesprek aan de keukentafel aanvaard ik ook graag. Graag zou ik met jullie kennis maken. Kijk ook op onze website www.cnv-ledenwerven.nl voor meer informatie. 

Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan?

Mede namens kaderlid Herman Kuijpers

Ed Leunissen
bestuurder CNV Vakmensen
e.leunissen@cnvvakmensen.nl
06 2902 3284

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error