Informatie voor kaderleden

Jij als kaderlid bij CNV

Wij vinden het belangrijk om zichtbaar te zijn in de samenleving, op de werkvloer of op school. Onze vrijwilligers, ook wel kaderleden, spelen hierin een aanzienlijke rol. Zij zijn onze ogen, oren en handen op momenten dat het hard nodig is. De schakel tussen de werkorganisatie en de werknemers in Nederland.

Wil jij je inzetten als vrijwilliger voor CNV Vakmensen? Wij willen ons ook inzetten voor jou. Wij bieden o.a. een scholingsprogramma (de Kaderacademie), onkostenvergoedingen, persoonlijke begeleiding en organiseren regelmatig bijeenkomsten.

Waarin ben jij een expert? Hoe zou jij je willen inzetten voor CNV Vakmensen? Onze kaderleden zijn werkzaam op verschillende gebieden.

Vakkracht

Vakkracht is de digitale nieuwsbrief speciaal voor kaderleden. Met Vakkracht houden we je op de hoogte van achtergronden bij en CNV-visie op sociaaleconomische ontwikkelingen en geven we je tips en tools om je kaderwerk goed te kunnen doen.

Bekijk de artikelen
Direct kunnen meepraten over mijn cao, meebeslissen over mijn arbeidsvoorwaarden en de doorontwikkeling via kadertrainingen. Dat spreekt mij erg aan als kaderlid. Daarnaast schept het voldoening om leden bij te kunnen staan in moeilijke tijden en vragen direct op de werkvloer te beantwoorden.
Peter van de Berg kaderlid - werkzaam bij een vleeswarenfabriek
Contactformulier informatie voor kaderleden
Error
None
Error
None
Error
None
Emailadres
Error
None
Telefoonnummer
Error
None
Error
None

Veelgestelde vragen