Onderhandelingsresultaat Salt Specialties (Salins)

Op 21 december is er een cao onderhandelingsresultaat behaald bij jullie in het bedrijf.

Het salaris wordt met een bedrag én een percentage verhoogd, waardoor de lagere loonschalen hoger uit komen qua koopkracht. In het eerste jaar gaan de laagste schalen er ruim 9.5% op vooruit. We hebben een looptijd afgesproken van 18 maanden. Daarnaast hebben we de RVU verlengd en afspraken gemaakt over de toekomst. Jullie bedrijf is niet langer meer een chemisch bedrijf, waardoor een andere cao passender is. Daarover hebben we vastgelegd dat een werkgroep aan de slag gaat, maar wel met de afspraak dat het totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden zoals jullie dat nu hebben, gelijkwaardig moet zijn aan een nieuw pakket. Alle afspraken vinden jullie in de bijlage.

Ledenbijeenkomst

Dit resultaat willen bonden met jullie bespreken en ter stemming voorleggen op maandag 8 januari 2024.

Aanvang
13.00 – 14.00 uur
14.15 – 15.15 uur
In de kantine van jullie bedrijf

Wij vonden het geen goed idee om de ledenbijeenkomsten in de komende kerstperiode te doen, omdat dan waarschijnlijk niet iedereen aanwezig is.

Proces

De gesprekken zijn voor CNV Vakmensen helaas op een andere wijze verlopen dan gewend. FNV is namens de CNV woordvoerder geweest vanwege ziekte bij CNV Vakmensen. We willen FNV hartelijk bedanken voor deze prettige samenwerking en vinden het fijn dat zo ook jullie belangen aan tafel behartigd zijn.

Vragen

Heb je vragen over proces of de inhoud, neem dan gerust even contact met mij op. Anders wens ik jullie hele fijne feestdagen en een mooi 2024.


Tamara Westerink
Teamhoofd
M 06 5120 2991
E t .westerink@cnvvakmensen.nl

Downloads