Enquête cao onderhandelingen Salt Specialties

Na overleg met onze kaderleden (en Ondernemingsraad) hebben CNV Vakmensen en FNV besloten om een enquête uit te zetten, om jullie wensen op te halen voor de komende cao onderhandelingen.

Jullie cao loopt af einde van dit jaar. In maart hebben wij een brief gestuurd naar jullie bestuurder met het verzoek om data vast te leggen voor de onderhandelingen. Tot op heden zijn er nog geen data vastgelegd, iets dat wel bijvoorbeeld bij Nobian en Nouryon is gedaan.

Het leek ons daarom goed om over te gaan naar de volgende stap: het indienen van een formele voorstellenbrief. Een voorstellenbrief kunnen wij pas maken als wij weten wat jullie wensen zijn, vandaar de enquête. Jullie kunnen de enquête invullen tot en met 15 augustus. Op basis van de uitkomsten, maken wij dan een concept voorstellenbrief, die wij ter goedkeuring aan jullie zullen voorleggen, voordat deze naar de bestuurder gaat. Dat zal dan rond eind augustus zijn.

Vul daarom de enquête in! Ook niet leden mogen deze invullen, uiteraard zijn het straks wel alleen de leden die stemrecht hebben op de formele voorstellenbrief.

Het is een gezamenlijke enquête van CNV vakmensen en FNV! Vul de enquête middels DEZE  link in.

ps: alle leden ontvangen ook een kaart thuis met een QR code, die kaart kan je uitdelen aan je collega die geen lid is.

Chantal van Binsbergen
bestuurder CNV Vakmensen
E c.vanbinsbergen@cnvvakmensen.nl
M 06 36517437

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error