Definitieve cao-afspraken Nouryon en informatiebijeenkomsten

Zoals aangekondigd, vinden jullie hierbij de definitieve cao-afspraken op een rij. Het is denk ik goed om te weten dat een 2-jarige looptijd noodzakelijk was om op een redelijk aanvaardbaar niveau qua loon uit te komen. Een cao voor 12 maanden, met een RVU en een Sociaal Plan (SP) was onbespreekbaar. Wij hebben de keuze gemaakt om te gaan voor een totaalpakket, ook omdat onze leden een RVU en een SP ook heel belangrijk vonden.

Vier gezamenlijke ledenbijeenkomsten

In de bijlage treffen jullie de cao-afspraken aan. Jullie hebben misschien vragen. Daarom organiseren wij 4  MS Teams bijeenkomsten. In de chat kunnen jullie vragen stellen, maar je kan ze ook vooraf bij mij indienen. Na de uitlegbijeenkomsten volgt een digitale stemronde waarin eenieder zijn/haar stem kan uitbrengen. FNV, VMHP/De Unie en CNV Vakmensen organiseren vier bijeenkomsten op de volgende data:

  1. maandag 15 januari, 19.00 – 20.30: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
  2. Dinsdag 16 januari, 13.00 – 14.30: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
  3. Dinsdag 16 januari, 15.00 – 16.30: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
  4. Maandag 22 januari, 19.00 – 20.30: Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Krijg je deze nieuwsbrief per post omdat wij geen mailadres van jou hebben, dan vind je de links op de cao-pagina: Cao Nouryon | CNV Vakmensen. Wij hopen jullie op één van bovengenoemde bijeenkomsten te zien!

Ontslagvergoeding

Tip: wil je weten wat de nieuwe afspraak qua ontslagvergoeding betekent? Kijk dan op: Rijksoverheid.nl (rekenhulptransitievergoeding.nl) en doe de uitkomst x 2. Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een mooi 2024 toe.

Mede namens FNV en VMHP/De Unie,
Tamara Westerink, bestuurder CNV Vakmensen
06 5120 2991 / t.westerink@cnvvakmensen.nl

Downloads