Werkweek 15 laatste stakingsdag

Beste allemaal,

Wat fijn om jullie allemaal een laatste keer op de parkeerplaats te treffen!! En deze keer met een goede reden, want de meerderheid van alle vakbondsleden -en dan ook echt een hele ruime meerderheid-, is akkoord gegaan met het onderhandelingsresultaat van vrijdag 14 april. Dit weekend konden de leden hun stem uitbrengen tot maandagmorgen 7 uur en dus konden we vanmorgen de uitslag bekend maken.

We hebben een nieuwe cao voor FORBO FLOORING met een goede loonsverhoging en een aantal heel belangrijke afspraken als het om jullie werkomstandigheden, werkdruk, maar ook onderhoud van het bedrijf gaat. Daarmee gaat jullie directie dit jaar aan de slag en we hopen dat jullie dat proces ondersteunen en in de gaten houden. Daar wensen we iedereen succes mee.

Verder is vandaag de eerste dag van SAMEN VERDER in plaats van samen sterk. Een mooi moment wat we vierden met een klein gebakje. Geen vakbondsleuzen, maar hoop voor de toekomst. SAMEN VERDER, samen-werken aan een goed Forbo, aan mooie vloeren en aan een schitterend bedrijf waar iedereen graag werkt. Een plek waar generaties je voorgingen en de generaties na je ook een goede baan vinden. Dat is waar iedereen morgenochtend vroeg zijn schouders onder zet. Met alle collega’s en met respect.

Want alleen dan eindigt een staking écht positief.  Met een goede cao en goede collegialiteit.

Heb je vragen? Nu, of de komende weken? Over de staking, of over de gevolgen die jij ervaart? Aarzel dan niet en mail of app even. Want pas als de rust volledig is weergekeerd, is een staking helemaal voorbij…

En dan voor de stakers ook de laatste keer dat ik jullie kan waarschuwen: BEWAAR JE STAKINGSUITKERING, je krijgt anderhalve maand geen salaris, dus je hebt het stakingsgeld waarschijnlijk hard nodig. Check ook je betalingen van CNV Vakmensen, de laatste betalingen zullen waarschijnlijk deze week worden overgemaakt. Zijn er problemen met de stakingsuitkering? Mail dan met actie@cnvvakmensen.nl dan helpt het secretariaat je verder.

Dit was de laatste dagmail. We gaan terug naar normaal, dus een nieuwsbrief als er belangrijke zaken te melden zijn.
Dank voor jullie vertrouwen en de samenwerken in de afgelopen 6 weken en Ik ga jullie nog missen ;-)

Hartelijke groet, 

Hank Oomkes
Bestuurder CNV Vakmensen

i: www.cnvvakmensen.nl | t: 06 5160 2057 | m: h.oomkes@cnvvakmensen.nl