Update cao Aspen BV en Biochem BV Oss

FNV Procesindustrie heeft deze week haar leden opgeroepen om op donderdag 12 oktober het werk neer te leggen voor een eendaagse staking. Aanleiding hiertoe is dat Aspen Oss en Biochem Oss blijven herhalen dat er geen financiële ruimte is voor een betere salarisverhoging dan tot nu in het door de werkgever gedane eindbod is gedaan.

Staking

Donderdag 12 oktober worden de leden van FNV opgeroepen om te gaan staken.
Deze oproep geldt NIET voor de leden van CNV Vakmensen. Indien leden van CNV Vakmensen alsnog besluiten om te gaan staken doen zij dit geheel voor eigen rekening. De werkgever zal immers over deze dag het loon inhouden en CNV Vakmensen keert geen stakingsvergoeding uit aan stakende CNV-leden.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving mogen leden van CNV Vakmensen op vrijwillige basis en op verzoek van de werkgever werkzaamheden verrichten die blijven liggen, doordat FNV-collega’s gaan staken. Uiteraard moet de werknemer wel gekwalificeerd zijn om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren en moet dit niet leiden tot gevaarlijke / ongewenste situaties, dan wel in strijd zijn met het veiligheidsprotocol.

Je cao online

Op de cao-pagina van Aspen kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina. 

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen

Mede namens Erik ter Voert (CNV onderhandelingsdelegatielid).

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
E a.huizinga@cnvvakmensen.nl

 

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error