Aspen BV

Stem een CNV OR kandidaat
Van 4 tot 8 september 2023 zijn er verkiezingen voor de Ondernemingsraad Aspen BV in Oss.
Een uitvraag onder CNV leden werkzaam bij Aspen BV in Oss heeft een tweetal CNV kandidaten opgeleverd, te weten Erik ter Voert en Joyce Seric.
Beide kandidaten geven hieronder aan waarom juist zij zich beschikbaar hebben gesteld om zitting te willen nemen in de Ondernemingsraad.

Erik ter Voert:

VERDER BOUWEN AAN DE TOEKOMST

We zitten nu in een transitiefase met het bedrijf, daarom is het belangrijk dat de OR meekijkt en meedenkt met de toekomst van het bedrijf. Daarbij mag het belang van de medewerkers niet uit het oog verloren worden. Vanuit mijn eerste periode binnen de OR, zie ik het belang van de OR, en wat je als OR kunt bereiken. Daar wil ik ook de komende periode weer een bijdrage aanleveren. Samen kunnen we positieve bijdrage leveren aan de toekomst van Aspen Oss.

Joyce Seric:

ACTIEF MEEWERKEN IN DE OR AAN DE ONTWIKKELING VAN ASPEN OSS

Als betrokken OR lid wil ik actief meedenken aan de ontwikkelingen die binnen Aspen Oss spelen en die invloed hebben op de belangen van medewerkers.
Een goede en betrokken OR is noodzakelijk om te zorgen dat de belangen van medewerkers goed vertegenwoordigd worden in de besluitvorming. Na de ruim 20 jaar die ik hier al werkzaam ben, eerst als laborant en daarna bij DTS- CoE on data, denk ik een goede en betrouwbare bijdrage te kunnen leveren aan de OR.

CNV Vakmensen nodigt jou uit om jouw stem uit te brengen op één van beide CNV kandidaten!
Betrokkenheid van CNV leden in de Ondernemingsraad kan o.a. bijdragen aan het versterken van de belangen van werknemers bij Aspen BV.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we de belangen van werknemers kunnen behartigen. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar Member Get Member.

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2032
E a.huizinga@cnvvakmensen.nl