Aspen & Biochem: CNV-leden stemmen in met cao-eindbod werkgever

De leden van CNV Vakmensen hebben onlangs hun stem kunnen uitbrengen over het gedane cao-eindbod van de werkgever. De uitkomst is dat een meerderheid van de respondenten heeft ingestemd met het voorliggende cao-bod. Dit zou betekenen dat er sprake is van een overeenkomst met Aspen en Biochem. Echter, de leden van FNV hebben het voorgelegde cao-eindbod afgewezen. Dit betekent dat FNV de werkgever zal verzoeken de onderhandelingen te hervatten om te komen tot een beter cao-resultaat.

CNV Vakmensen zal deze onderhandelingen afwachten en nu niet overgaan tot het sluiten van een cao. Wij allen hebben belang bij een zo breed mogelijk gedragen cao-resultaat. Zodra er nieuws is zal ik jou hierover informeren.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen

Mede namens Eric ter Voert (CNV onderhandelingsdelegatielid).

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-51 60 20 32
Ea.huizinga@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error