Cao Aspen en Biochem Oss van start

Op 1 juli 2023 loopt de huidige cao bij Aspen/Biochem af en zal CNV Vakmensen tijdig een cao-voorstellenbrief indienen om arbeidsvoorwaarden te vernieuwen c.q. te wijzigen. Je wordt ook uitgenodigd voor de cao-ledenraadplegingen.

Jouw idee voor de nieuwe cao

Om tot een cao-voorstellenbrief te komen is het van belang om van jou te vernemen welke voorstellen je graag zou willen indienen. Je wordt dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een tweetal cao-ledenraadplegingen. Je kunt ook jouw ideeën indienen op de cao-pagina. Vraag je collega’s dat ook te doen en /of te stemmen op jouw idee!
De cao-onderhandelingen staan gepland op 24 april,8 mei en 6 juni zodat het mogelijk moet zijn om voor 1 juli 2024 een nieuwe cao met elkaar te zijn overeengekomen.   

2 Ledenraadplegingen

Deze cao-ledenraadplegingen zullen plaatsvinden op:

  1. Dinsdagmiddag 19 maart
    ATC-3, gebouw FZ, van 15.30 uur tot 17.00 uur
  2. Dinsdagavond 19 maart, digitaal via MS Teams, van 19.00 uur tot 20.30 uur.
    De link is Deelnemen aan gesprek (microsoft.com)
    Ik hoop jou op een van deze cao-ledenraadplegingen te mogen begroeten.

Je cao online

Op de cao-pagina Cao Aspen Oss | CNV Vakmensen kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga naar de cao-pagina.
En zoals al eerder genoemd; je kunt jouw ideeën indienen op de cao-pagina. Vraag je collega’s dat ook te doen en /of te stemmen op jouw idee!  

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/  

Mede namens Erik ter Voert en Patty IJzerman (CNV-onderhandelingsdelegatie leden),

Arjan Huizinga, bestuurder
M +31 6 5160 2032 
a.huizinga@cnvvakmensen.nl