Kaderleden gezocht bij AirProducts

Het zal jou de laatste jaren niet ontgaan zijn maar overeenstemming bereiken over een acceptabel pakket arbeidsvoorwaarden en/of pensioenregeling is geen vanzelfsprekendheid.

SAMEN STAAN WIJ STERK

Veel tijd, moeite en volharding is er voor nodig om een goed resultaat te bereiken. Dat kan alleen met ondersteuning van leden en actief betrokken leden.
Juist zij weten als geen ander wat er speelt binnen de organisatie en weten wat leden en collega werknemers wensen ten aanzien van hun arbeidsvoorwaarden.
Juist zij zijn zeer goed in staat om samen met hun vakbondsbestuurder de strategie en inzet te bepalen voor komende onderhandelingen.

De afgelopen jaren heeft Raymond Den Hollander namens de CNV-leden in de Botlek deelgenomen aan het overleg met jullie werkgever. Helaas hebben wij de afgelopen jaren geen CNV-delegatielid gehad uit de vestiging in Halfweg.
Raymond had al eerder aangegeven om na afloop van de laatste cao-onderhandelingen zijn positie graag te willen overgeven aan een ander CNV-lid uit de vestiging Botlek.
Dit betekent dat er momenteel een tweetal vacatures in de CNV-delegatie zijn ontstaan! 

Op korte termijn vindt er een eerste periodiek overleg plaats met jullie werkgever (afspraak gemaakt in de huidige cao) en kort daarna zullen de cao-onderhandelingen over een gewijzigd pakket arbeidsvoorwaarden weer gestart gaan worden.
Ik ben dus op zoek naar een tweetal CNV-leden (1 vanuit de Botlek en 1 vanuit Halfweg) die willen deelnemen in de CNV-delegatie voor zowel het periodiek overleg als wel de cao-onderhandelingen. 

Mag ik op jou rekenen? 

Ik zie de aanmeldingen voor deelname graag tegemoet via mijn mailadres: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Arjan Huizinga
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 32 
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl