BCC in financiële problemen: wat betekent dit voor jou?

Het zal je niet ontgaan zijn. Werkgever BCC zit in ernstige financiële problemen. Wij ondersteunen jou als CNV-lid met (juridische) hulp en informatie.

Onduidelijke afloop

Hoe het allemaal afloopt bij BCC is hoogst onzeker. Veel is nog onduidelijk, en de termen die gebruikt worden in dit proces maken het vaak niet inzichtelijker. Kijk voor uitleg over de gang van zaken bij CNV - Ontslag | CNV (cnvvakmensen.nl)  

Actiepagina van start

De huidige staat loopt wellicht uit op het einde van BCC na 54 jaar. In 2022 was er 21 miljoen eruro verlies (al was de omzet 424 miljoen euro). Hogere energiekosten en een hoge belastingschuld (30 miljoen euro) waren funest. Hoge loonkosten waren dat niet. Juist nu is het belangrijk om lid te zijn van een vakbond. Dan ben je verzekerd van:

  • deskundig advies;
  • juridische hulp (ook voor privékwesties);
  • loopbaanadvies en hulp bij het vinden van een andere baan.

Op de actiepagina kun je alle informatie blijven volgen, en je vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Ga daarvoor naar de actiepagina: https://www.cnvvakmensen.nl/samen-in-actie/bcc/

Vragen?

Neem voor juridisch advies contact op met CNV Info: van 08:00 - 18:00 uur, telefoon 030 751 1001 of per mail info@cnvvakmensen.nl Je kan mij natuurlijk ook een e-mail sturen.

Leon van der Elsen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8141 9158 / l.vanderelsen@cnvvakmensen.nl

Heb jij een vraag of wil je reageren?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error