Uitnodiging BCC

‘Van werk naar werk’-informatiebijeenkomsten voor iedereen die zijn/haar baan dreigt te verliezen door het faillissement van BCC

Vorige week bereikte ons het bericht dat BCC failliet is verklaard. We kunnen ons voorstellen dat dit veel impact maakt en dat je veel vragen hebt. Ontslagen worden, of de dreiging daarvan, is namelijk ingrijpend, want werk is zoveel meer dan alleen een manier om geld te verdienen. Zeker als je ontzettend trots bent op het werk, wat je doet en het bedrijf waar je werkt. We zijn ervan op de hoogte dat de winkels zoveel mogelijk open blijven. We weten niet of er momenteel kans is op een doorstart.

Gratis begeleiding naar nieuw en goed werk

Op dit moment biedt de huidige arbeidsmarkt heel veel kansen. We zijn er dan ook zeker van dat een aantal van jullie snel weer nieuw werk vindt. Voor anderen kan dat wat lastiger zijn. Mogelijk is het al een tijd geleden dat je gesolliciteerd hebt. Of je wilt iets anders gaan doen maar weet niet precies wat of hoe je dat moet aanpakken. Bij ons moet je niet meteen van alles, maar kun je eerst stilstaan bij wat het verliezen van werk met je doet. Waar loop je tegenaan en hoe nu verder? We helpen je graag op weg naar nieuw en goed werk. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van een vakbond.

Informatie bijeenkomsten live & online

We organiseren verschillende ‘van werk naar werk’-informatiebijeenkomsten om je te helpen een goede afweging te maken welke stap(pen) je wilt nemen vanwege de huidige situatie bij BCC. De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de informatiebijeenkomsten: • Impact van het faillissement op jouw situatie • Wat kan een loopbaantraject voor jou betekenen? • Kennismaken met de gratis loopbaandienstverlening van De VAKbeweging • Tips over hoe verder met informatie over de arbeidsmarkt • Wat verwacht het UWV?

Overzicht en aanmelden informatiebijeenkomsten

Ga naar www.devakbeweging.nl voor het actuele overzicht

Leon van der Elsen
Bestuurder CNV Vakmensen
06 8141 9158
l.vanderelsen@cnvvakmensen.nl

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error