Leden CNV stemmen niet in met eindbod cao Particulier Kaaspakhuisbedrijf

Afgelopen week konden leden van het CNV stemmen over het verbeterde eindbod. De leden van het CNV hebben in meerderheid aangegeven niet akkoord te gaan met dit verbeterde eindbod.

Wat betekent dit?

Dit betekent dat wij ons moeten beraden op het vervolg. Dit vervolg zullen wij ook bespreken met de collega’s van het FNV. Hierin trekken we samen op.

Vervolg

Na 12 mei 2024 zullen we je informeren hoe we verder gaan. Eén ding is zeker. Als we iets willen doen, dan zullen we in actie moeten komen.

Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Particuliere Kaaspakhuisbedrijf kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao Particuliere Kaaspakhuisbedrijf | CNV
Alle informatie is ook te vinden op www.cnv.nl. Ga naar het kopje cao en tik in het zoekveld kaas in. Je komt nu op de cao-pagina Particuliere Kaaspakhuisbedrijf waar deze nieuwsbrief ook te vinden is.

Lid worden

Maak je collega lid. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Maak jouw collega lid van CNV! Samen staan we sterk.

Henk Jongsma
Bestuurder CNV
M: 06-22383073/ E: h.jongsma@cnv.nl