Met jouw collega's staan we sterker. Nodig ze uit!

Introduceer jouw collega's en laat ze meeprofiteren van onze voordelen. Bij ieder nieuw lid krijg jij een cadeaubon van € 20.

Goede arbeidsvoorwaarden komen er niet zomaar. Daar zorgen we met elkaar voor. Als gewaardeerd CNV-lid heb jij de unieke mogelijkheid om anderen ook te laten profiteren van onze voordelen. Met jouw collega, vriend of familielid erbij staan we sterker. Maak daarom een ander lid en ontvang een cadeaubon van € 20. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

Zo werkt het

Deel je persoonlijke link

Klik op de link 'Nodig nu iemand uit'. Log in met je CNV-account of maak een account. Deel je persoonlijke link met iemand in je omgeving via e-mail of WhatsApp.

Nodig nu iemand uit
Activatie lidmaatschap

De genodigde activeert het lidmaatschap via jouw link.

Ontvang je cadeau

Zodra degene die jij uitnodigt lid is, ontvang jij een digitale cadeaubon van € 20 in je mailbox. Een kleine gebaar voor jouw geweldige bijdrage!

Dit cadeau krijg je van ons

Bij elk nieuw lid dat je aandraagt, ontvang je een digitale VVV cadeaubon van € 20. Deze bon kun je inwisselen naar keuze: van Bol.com en Decathlon tot een dagje uit in de Efteling. Dat is nog niet alles. Ook het nieuwe lid profiteert. Zij betalen een speciaal actietarief: de eerste 6 maanden € 24, dit is slechts € 4 per maand.

Samen staan we sterk

Vakbond voor iedereen

De vakbond is er voor alle werkenden in welke fase dan ook: studerend, startend, werkend of niet (meer) werkend.

Gezonde werk-privébalans

Voor minder werkdruk en plezier in je werk.

Eerlijk loon voor eerlijk werk

Voor goede cao's, meer koopkracht, fiscaal voordeel en exclusieve kortingen.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een account, ben je je wachtwoord vergeten of heb je een vraag over het werven van nieuwe leden? Bekijk de instructievideo's of bel CNV Info.

Nodig een ander uit. Samen krijgen we meer voor elkaar.

Laat jouw omgeving meegenieten van de voordelen die jouw werk- en levenskwaliteit verbeteren. Nodig nu anderen uit en bouw samen aan een sterk en daadkrachtig CNV.