Activiteiten voor leden

Ontwikkeling is belangrijk. Daarom organiseren wij voor jou als lid leuke en leerzame cursussen, webinars, opleidingen en workshops, (Regionale) activiteiten en spreekuren zijn gratis. Alleen voor deelname aan workshops van de Ledenacademie vragen we een kleine bijdrage.

Opleiding en cursus

Het kunnen volgen van opleiding en cursussen vinden wij als CNV belangrijk. Sinds 2015 hebben alle werkgevers een scholingsplicht. Werkgevers zorgen er zo voor dat jij je werk goed kunt blijven doen. Maar als vakbond voor vakmensen dragen wij ook graag ons steentje bij. Daarom bieden wij opleidingen en cursussen aan voor onze leden. Soms in de vorm van een evenement, dan weer middels een (online) webinar of workshop. Op deze pagina vind je een overzicht van onze actuele aanbod van opleidingen en cursussen.

Workshops en cursussen

De Ledenacademie organiseert leuke en leerzame workshops speciaal voor leden. Heb je interesse in een van deze workshops?

Bekijk workshops en cursussen

CNV Actief: Regionale activiteiten

In 2023 werken we aan een interessant programma voor jou! Aangezien we een groot deel van ons leven aan werk besteden, is het belangrijk om ons goed en vaardig te blijven voelen. Werk bijvoorbeeld aan jouw computervaardigheden of volg een workshop over werkgeluk.

Nieuwe workshops worden toegevoegd zodra deze beschikbaar zijn.

Bekijk de regionale activiteiten

CNV Passietour

Werkstress, burn-outs en een hoge werkdruk zijn aan de orde van de dag. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat plezier in het werk weer centraal komt te staan? Ga samen met CNV Vakmensen in gesprek over werkgeluk binnen jouw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

Heb je vragen?

Vrijblijvend je vraag stellen kan ook via chat of e-mail.

Word lid van CNV Vakmensen

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor zes maanden. Zo gaan we in 2023 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden