3e ronde cao onderhandelingen Bunge

Donderdag 28 maart hebben wij wederom onderhandelingen gevoerd over jullie cao. Door een fout mijnerzijds is de nieuwsbrief niet tijdig verstuurd, waarvoor mijn excuses.

Onderhandelingen opgeschort

Tijdens deze tweede ronde waren CNV kaderleden, Wilco de Best, Hans Harskamp en Bart Driesten aanwezig. Namens FNV waren Robert Jan van der Horst, Harry Borst en Peter Verbaas aanwezig. Helaas hebben we aan het einde van deze middag moeten constateren dat we niet tot een resultaat konden komen. 

Verloop gesprek

We hebben alle openstaande punten, die niet met loonsverhoging te maken hebben, kunnen oplossen. Dat houdt in dat we de punten als RVU uitbetaling op maandelijkse basis en een nieuwe peildatum meer-uren verwachten te kunnen oplossen. 

Helaas blijken we over de looptijd en loonsverhoging op dit moment geen overeenstemming te kunnen bereiken. Hierop hebben wij in gezamenlijk overleg met jullie werkgever besloten de onderhandelingen op te schorten. Hierbij heeft werkgever aangegeven alle voorgaande voorstellen in te  trekken. Wij hopen in de volgende ronde tot een passend resultaat te kunnen komen. 

Vervolg

Op 30 April gaan wij opnieuw om de tafel met jullie werkgever. Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang.

Wil je het hele cao-traject nog eens bekijken? Ga dan naar de cao-pagina Cao Bunge Loders Croklaan | CNV Vakmensen - Voeding | CNV Vakmensen

Andre Mulder
bestuurder CNV
a.mulder@cnv.nl

 

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error