Vervanging CNV vakbondsbestuurder Tate & Lyle

Begin 2024 zal er weer onderhandeld worden voor jullie nieuwe cao. Omdat ik met zwangerschapsverlof ga, zullen mijn werkzaamheden als vakbondsbestuurder worden vervangen. In deze nieuwsbrief informeer ik jullie over mijn vervanging en de voorbereiding op het cao traject.

Vervanging zwangerschapsverlof

Vanaf 9 november tot medio april zal ik afwezig zijn vanwege zwangerschapsverlof. In deze periode word ik vervangen door Tossif Alvi.

Tossif is net als ik vakbondsbestuurder voor CNV Vakmensen. Voordat Tossif vakbondsbestuurder werd heeft hij gewerkt als arbeidsjurist, hij is dus goed op de hoogte van jullie rechten en plichten. Tossif woont in de regio Amsterdam en komt graag langs bij Tate & Lyle, om meer van jullie te horen over het werken bij Tate & Lyle.

De contactgegevens van Tossif zijn t.alvi@cnvvakmensen.nl en 0681920379. Als je als CNV lid komende maanden een vraag of opmerking hebben over de cao of andere ontwikkelingen bij Tate & Lyle, kun je gerust contact met hem opnemen.

Voorbereiding cao onderhandelingen

Jullie huidige cao loopt tot 31 maart 2024. Dat betekent dat er over een aantal maanden weer onderhandeld zal worden over de nieuwe cao. In december hebben vakbonden CNV en FNV een periodiek overleg met jullie werkgever. Tijdens dit overleg zal ook de planning van de cao onderhandelingen worden besproken. Vakbonden willen graag vanaf januari starten met het cao traject om te zorgen dat we op tijd een nieuwe cao kunnen afsluiten en jullie snel duidelijkheid hebben. Zodra hierover meer bekend is ontvangen jullie uiteraard een nieuwsbrief met meer informatie.

Voor de start van de onderhandelingen zal CNV uiteraard de leden raadplegen over de inzet aan de cao tafel. We zullen jullie als leden vragen over welke onderwerpen je wil dat wij gaan onderhandelen.

Mocht je nauwer betrokken willen zijn bij de cao onderhandelingen, neem dan contact op met Tossif! We waarderen het als CNV leden in een cao commissie willen mee denken over onze inzet. In de cao maken wij collectieve afspraken voor alle Tate & Lyle collega’s. Jong en oud, man en vrouw en alle verschillende functies die onder de cao vallen. Hoe beter CNV geïnformeerd wordt door verschillende Tate & Lyle collega’s, hoe beter wij collectieve afspraken kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Mirjam van Leussen
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error