Enquête cao Tate & Lyle

Binnenkort zal ik starten met de cao-onderhandelingen voor jouw cao. Hiervoor is jouw input essentieel; het zijn immers jouw arbeidsvoorwaarden.

Enquête

Graag vraag ik je dan ook om deze enquête in te vullen, zodat ik een goed beeld heb van wat je belangrijk vindt en wat je op dit moment nog mist in de cao.

KLIK HIER om de enquête in te vullen. Reageren kan tot en met 12 februari.
Stuur de enquête ook gerust door naar andere collega’s die geen cao-lid zijn, hoe meer input ik namelijk heb, des te beter beeld ik krijg wat er onder de werknemers speelt. 

Ontvang je deze nieuwsbrief per post, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl en ga vervolgens naar het kopje cao en tik in het zoekveld Tate & Lyle in. Je komt nu op de cao-pagina waar deze nieuwsbrief ook te vinden is. Klik vervolgens op de digitale versie van deze nieuwsbrief; daarin staat de link om de enquête in te kunnen vullen. 

Hulp nodig!

Voor deze cao-onderhandelingen ben ik nog op zoek naar mensen die willen deelnemen aan de cao-commissie (een cao-denktank). Wil je mij hierin helpen? Laat het dan vooral weten!

Concreet betekent dit dat wij eens in de zoveel tijd online of offline zullen afspreken om de cao-onderhandelingen te bespreken. Je hoeft verder niets te kunnen behalve werkzaam zijn bij Tate & Lyle.

Whatsapp groep Tate & Lyle

Wil je up to date blijven over de ontwikkelingen bij Tate & Lyle over de cao? Meld je aan voor de Tate & Lyle whatsapp-groep! Whatsapp mij op 06 819 203 79 en ik zal je eraan toevoegen.

Dit zal mij en CNV Vakmensen helpen om jullie te kunnen vertegenwoordigen en snel te kunnen schakelen. Ook is het prettig om elkaar snel op de hoogte te kunnen houden bij eventuele ontwikkelingen.

De cao online

Iedereen kan meepraten op de cao-pagina Tate & Lyle, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao Tate & Lyle kun je vinden op: jouw cao-pagina. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Vragen, opmerkingen, lid worden

Heb je nog vragen, opmerkingen, laat het ons weten! Ben je blij met ons?

Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.
Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Tossif Alvi
M: 06 81920379
t.alvi@cnvvakmensen.nl