Al het nieuws

Uitnodiging Ledenvergaderingen Saturn Petcare

Op 3 februari was de ledenvergadering over onze inzet voor de cao. Helaas was de opkomst die middag minimaal. We hebben begrepen dat een aantal van jullie graag hadden willen komen, maar dat dit niet mogelijk was door de drukte op het werk. We maken graag gebruik van een nieuwe kans om jullie te spreken !


Om ons goed voor te kunnen bereiden op de komende cao ronde, is het belangrijk dat we jullie vooraf spreken. Wij kunnen allerlei voorstellen doen, maar als dat niet door jullie wordt gedragen is het niets waard !

Afgelopen week hebben we begrepen dat we door vervanging van de AWVN Adviseur (die de werkgever ondersteunt tijdens de cao onderhandelingen) de eerste bijeenkomst met de werkgever op 3 maart a.s. niet door kan gaan. Daarom willen we dit moment gebruiken om alsnog met jullie in gesprek te gaan. We kunnen dan een toelichting geven op de voorstellenbrief en de moeilijke keuzes die we deze cao onderhandelingen verwachten. Het gaat over jullie arbeidsvoorwaarden en wij willen dit niet zonder jullie doen!

Je bent van harte welkom in de kantine van Saturn Petcare op 3 maart a.s. tussen 14.00 en 16.15 en ’s avonds om 22.00 uur (vooraf aanmelden bij mij of een van de kaderleden)

Mede namens Jan Willem van Boven en Sander Rincker
Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen

M 06-50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error