Resultaat stemming cao Aviko Rixona positief

Inmiddels zijn alle stemmen geteld en verwerkt en is duidelijk dat het onderhandelingsresultaat unaniem door de leden is aangenomen. Dit betekent dat de nieuwe cao voor Aviko Rixona -na goedkeuring van de teksten- getekend kan worden door de vakbonden. En dat jullie de nieuwe cao binnenkort op de CNV-site terugvinden.

Op 21 februari 2024 bereikten de onderhandelingsdelegatie van Aviko Rixona en de vakbonden een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao. Deze is afgesproken voor de periode 01-01-2024 tot 30-04-2026.

Naar aanleiding van het onderhandelingsresultaat heeft jouw werkgever op dinsdag 5 en woensdag 6 maart bijeenkomsten gegeven waarin het resultaat is toegelicht. En hopelijk ook de onduidelijkheid die er was, uit de lucht genomen. Daarnaast hebben we naar alle leden een nieuwsbrief verstuurd waarin we iedereen de mogelijkheid gaven om op maandag 11 maart voor of tegen het onderhandelingsresultaat te stemmen.

Ook de directie van Aviko Rixona wordt vandaag geïnformeerd over de positieve uitkomst van de stemming.

Hoe nu verder?

Wij vinden het heel belangrijk om op de hoogte te blijven over hoe het gaat binnen het bedrijf. Daarvoor is jouw input van groot belang! Mocht je iets willen delen, dan kun je dit kenbaar maken bij kaderlid Ayhan Kayabasi en/of bestuurder Rémy Biesmans.

Je cao online

Op de cao-pagina van Aviko Rixona kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.
Wanneer je deze nieuwsbrief per post ontvangt, dan ga je naar de cao-pagina via www.cnvvakmensen.nl/caos en type Aviko Rixona in het cao zoekveld.

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar https://www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid  .

Rémy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 0 6 2833 4284
E: r.biesmans@cnvvakmensen.nl