Voortgang cao-onderhandelingsproces Aviko Rixona

We zijn op weg naar een nieuwe cao voor Aviko Rixona. Hier lees je de gezamenlijke tekst die namens VARO, FNV, CNV Vakmensen en Aviko Rixona is gedeeld over de voortgang van het cao-onderhandelingsproces.

Vanwege Corona zijn we pas in april gestart met verkennen. Aansluitend hebben een aantal onderhandelingsrondes plaatsgevonden, zowel aan tafel als achter de webcam. Het kwam echter nog niet tot een resultaat.

Op woensdag 15 september 2021 zijn de onderhandelingen weer opgepakt. We hebben goed en constructief kunnen onderhandelen maar zijn nog niet helemaal uitgepraat. Nog niet alle onderwerpen die op tafel liggen, hebben we voldoende kunnen bespreken. Op 27 september is daarom onze volgende onderhandelingsronde gepland; wij streven er dan naar een afronding van de onderhandelingen te kunnen bereiken.

Inhoudelijk hebben we afgesproken nog niet te delen welke onderwerpen in een resultaat terecht lijken te komen. Dit is omdat we gezamenlijk van mening zijn dat dit het mogelijk resultaat ten goede komt. Zoals gezegd, wij streven ernaar deze maand een uitkomst te bereiken, wij houden jullie op de hoogte.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ayhan of Jeroen.

Met vriendelijke groet,

Mede namens kaderlid Ayhan Kayabasi

Jeroen Bruinsma
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06 – 344 97 279
E: j.bruinsma@cnvvakmensen.nl

M2109 1139/JB/NvM