Bijeenkomst werkgever onderhandelingsresultaat cao Aviko Rixona

Op 9 februari 2024 informeerden wij jullie voor het laatst over de lopende cao-onderhandelingen. Hierin gaven wij aan dat het belangrijkste doel van het gehele onderhandelingsproces was om de salarissen van het merendeel van de medewerkers die bij Aviko Rixona Venray in dienst zijn in lijn te brengen met het salaris van een vergelijkbare functie bij Aviko. Op 21 februari 2024 hebben Aviko Rixona en de Vakbonden FNV, CNV en VARO wederom een overleg gehad. Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat wij tijdens dit overleg een onderhandelingsresultaat hebben bereikt.

Onderhandelingsresultaat

We hebben afgesproken dat de cao een lange looptijd (t/m 1 april 2026) heeft met diverse onderwerpen. Deze worden toegelicht door jouw werkgever, in het bijzijn van enkele bestuurders en kaderleden van de vakbonden in de vorm van kantinebijeenkomsten. Helaas kan de CNV bestuurder hier niet bij aanwezig zijn, deze zal vertegenwoordigd worden door kaderlid Ayhan Kayabasi en door de aanwezige bestuurders van de andere vakbonden. Deze kantinebijeenkomsten zijn op de volgende momenten:

5 maart 2024 van 13.30 tot 14.15 uur in de bedrijfskantine in Venray
6 maart 2024 van 14.45 tot 15.30 uur in de bedrijfskantine in Venray

Deze bijeenkomsten zijn voor alle medewerkers! Kun je niet bij een van de kantinebijeenkomsten aanwezig zijn? Dan bieden ze je de mogelijkheid om de bijeenkomst op 5 maart 2024 via een livestream te volgen. Meer informatie hierover krijg je van je werkgever. Zorg dus dat jij erbij bent!

Na de kantinebijeenkomsten mailen we jou het onderhandelingsresultaat en een datum om te stemmen hierover. Dit onderhandelingsresultaat wordt pas definitief als de leden van de vakbonden het voorstel goedgekeurd hebben. Mochten er in de tussentijd vragen zijn, wend je dan tot een van de kaderleden of neem contact met mij op.

Meepraten en reageren

Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren, of je vraag stellen. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan, of vind deze via www.cnvvakmensen.nl/caos.

Mede namens kaderlid Ayhan Kayabasi

Rémy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2833 4284
E: r.biesmans@cnvvakmensen.nl