Cao-onderhandelingsresultaat Aviko Rixona, tijd om te stemmen!

Afgelopen dagen heb jij je door je werkgever laten informeren over het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao waarbij de aanpassingen in het loongebouw een grote rol spelen. Nu is het tijd om te stemmen en daar nodigen wij jou graag voor uit.

De komende dagen heb jij de tijd om hierover na te denken. Voor de volledigheid kun je het onderhandelingsresultaat terugvinden in de bijlage.

Stemmen

Op maandag 11 maart zijn alle vakbonden op jouw werk aanwezig, zodat jij je vragen kan stellen én persoonlijk jouw stem kunt uitbrengen. 

Waar: De Es
Tijdstip: Tussen 13:30 en 15:30 uur

Als je collega’s hebt die nog geen lid zijn, maar wel hun stem willen uitbrengen, dan krijgen ze op 11 maart de gelegenheid om zich als nieuw lid in te schrijven om vervolgens te mogen stemmen.

Heb jij in de tussentijd vragen waarmee je niet wil wachten tot maandag 11 maart? Benader dan jouw CNV-kaderlid Ayhan Kayabasi of stuur jouw bestuurder, Rémy Biesmans, een mail.

Cao-pagina

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten, reageren of je vraagstellen. Klik HIER om direct naar de cao-pagina te gaan.

Wij hopen jou maandag 11 maart te zien!

Rémy Biesmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M.:  6 2833 4284
E.: r.biesmans@cnvvakmensen.nl 

Downloads