Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Zoals in vorige nieuwsbrief al aangegeven, is er een onderhandelingsresultaat met betrekking tot de cao Refresco Bodegraven en is er om redenen afgezien om dit jaar toe te werken naar één Refresco cao. Werk jij in Bodegraven, dan nodigen wij jou graag uit voor een ledenraadpleging. Lees verder voor de details.

Deze raadpleging vindt plaats op:

Datum:                vrijdag 9 februari 2023
Locatie:               Bodegraven, ruimte 4/5
Tijdstippen:         Eerste sessie van 14:00 tot 15:00u
                           Tweede sessie van 15:00u tot 16:00u

De bijeenkomst is in principe fysiek. Echter voor de mensen die om redenen niet aanwezig kunnen zijn, bieden wij de mogelijkheid om digitaal aan te haken. Daarvoor kun je de volgende link gebruiken:

Sessie 1: Klik hier om deel te nemen aan sessie 1
Sessie 2: Klik hier om deel te nemen aan sessie 2

Alleen leden van de vakbond die fysiek of digitaal aanwezig zijn hebben het recht om te stemmen. Wil je toch stemmen maar ben je nog geen lid, dan is er een mogelijkheid om je ter plaatse in Bodegraven in te schrijven als nieuw lid. Er zal apart per bond gestemd worden. Alleen de mensen die digitaal aanwezig zijn geweest, kunnen hun stem uitbrengen per mail.  Daarvoor kun je tussen 14:00u en 16:30u een e-mail sturen naar jouw vakbondsbestuurder. Je kunt alleen dan stemmen tussen die tijdstippen. Stemmen vóór of na deze tijdstippen worden niet meegenomen in de telling. De reden hiervoor is dat de mensen die fysiek aanwezig zijn ook niet de gelegenheid hebben om eerder of later te stemmen.   

Wij zullen voorafgaand aan de bijeenkomst de namen en lidnummers van alle aanwezigen (ook digitaal) controleren zodat wij ook zeker weten dat alleen die leden hun stem hebben gegeven. Zorg daarom dat je jouw lidnummer en persoonlijke gegevens bij de hand hebt. Stem je digitaal, dan dien je jouw naam, geboortedatum, lidnummer en stem (voor of tegen) te vermelden. Wij zijn verplicht deze gegevens te controleren met onze eigen gegevens. 

Wil je reageren of heb je een vraag?
Ga naar de cao-pagina. Het hele cao-traject is daar te volgen en tijdens alle fases kun je meepraten en je vraag stellen.

Wij hopen op een flinke opkomst, tot vrijdag!

Rémy Biesmans
M: 06 2833 4284
r.biesmans@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error