Eerste cao-verleg Refresco

Op maandag 9 oktober hebben de betrokken vakbonden aan tafel gezeten om gesprek te voeren over het streven naar een cao voor alle werknemers van Refresco. Momenteel heeft locatie Bodegraven een eigen cao en vallen de overige locaties onder de cao Drankenindustrie. Begin dit jaar is afgesproken om te kijken of dit anders kan.

Tijdens het eerste gesprek heeft de werkgever de context van de verschillende cao’s geschetst, zijn er uitgangspunten gedeeld voor een mogelijke gezamenlijke cao en is er ook gekeken naar de verschillen tussen de cao’s Bodegraven en Drankenindustrie.

Aan deze onderhandelingstafel is één kaderlid vanuit Bodegraven aangesloten, te weten Peter Neuteboom. CNV Vakmensen zoekt nog een vertegenwoordiging vanuit de zuidelijke Refresco locaties om als kaderlid/vertegenwoordiger aan te sluiten bij de onderhandelingen. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met jouw bestuurder, Rémy Biesmans.

Op 1 november staat het volgende overleg gepland, dan zal er ook inhoudelijk gekeken worden naar verschillende scenario’s en gevolgen daarvan. Na het overleg houden we jullie weer op de hoogte.

De cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.
<< Ga naar jouw cao-pagina >> 

Ben je geen lid dan horen wij wel heel graag wat jij ervan vindt, laat weten wat jouw stem is op de cao-pagina.

Iedereen, lid of geen lid, kan daar meepraten, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt geen account nodig. Dus ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

CNV Vakmensen
Remy Biesmans – Vakbondsbestuurder / r.biesmans@cnvvakmensen.nl 
Peter Neuteboom – Kaderlid CNV Vakmensen Bodegraven

Mede namens FNV en De Unie:
Mocht je lid zijn van een van deze 2 bonden en heb je vragen, neem dan contact op met je eigen vakbond!

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error