Stem nu over de nieuwe cao 2024 Heineken

Op 14 december hebben de online ledenvergaderingen plaatsgevonden, waar het eindbod is toegelicht. Het is nu aan jullie om vóór of tegen het eindbod te stemmen. Stemmen kan tot en met 21 december 2023.

Eindbod

Jullie werkgever heeft een eindbod gedaan (in bijlage nogmaals toegevoegd). De loonsverhoging in het eindbod komt niet overeen met de boodschap waarmee wij op pad zijn gestuurd door jullie. Daarom leggen wij het eindbod negatief voor.

Uiteraard is het aan de leden om te beslissen of dit eindbod (het totale pakket) voldoende is of niet. Jullie kunnen tot en met 21 december stemmen.

Leden ontvangen hierna een aparte nieuwsbrief om digitaal te kunnen stemmen.

Ben je niet in de mogelijkheid digitaal te stemmen, dan kun je mij een mail sturen met je stem via s.koevoets@cnvvakmensen.nl.

Meerderheid tegen?

Indien een meerderheid tegen stemt moeten we gaan denken over de volgende stappen. Stakingsacties zijn de uiterste vorm van actie voeren. Vanzelf zijn ook andere minder rigoureuze actievormen vooraf mogelijk. We willen jullie wel vragen daar over na te denken indien het eindbod wordt afgewezen.


Nieuw contactpersoon


Vanaf 22 decemer zal ik, Sanne Koevoets bestuurder, CNV Vakmensen verlaten. Peter Vlaming zal het nieuwe aanspreekpunt worden. 
p.vlaming@cnvvakmensen.nl  (+31 653295256). Dank voor jullie inzet. 

 

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen:
Cao Heineken - Voeding | CNV Vakmensen

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6578
s.koevoets@cnvvakmensen.nl

Downloads