Decentrale onderhandelingen 12 oktober Heineken Supply

Op 12 oktober zijn de bonden en de werkgever in gesprek gegaan over de decentrale onderwerpen voor de nieuwe cao van Heineken Supply. Lees hier verder.

Centrale en decentrale onderwerpen
De cao onderhandelingen zijn verdeeld in centrale onderwerpen en decentrale onderwerpen. De centrale onderwerpen zien op alle cao’s binnen Heineken (Supply, Commercie, Group). Denk hierbij bijvoorbeeld aan loon, thuiswerkvergoeding en verlof. Op 12 oktober hebben wij gesproken over de onderwerpen die specifiek zien op de Supply cao.

Wij hebben 12 oktober de decentrale voorstellen verder toegelicht. Collega-bond FNV heeft een aantal tekstsuggesties verder toegelicht voor de nieuwe cao. Over een aantal punten is al overeenstemming bereikt en sommige punten moeten nog verder worden onderzocht.

We hebben daarnaast ook gesproken over internationale solidariteit, de mogelijkheden rondom een benefit bar (voorstel Unie/MHP) en de regeling fiscaal vriendelijke aanschaf van een fiets.

Op 7 november zullen wij verder spreken over de decentrale onderwerpen. Op 23 oktober zitten wij weer samen voor de centrale onderwerpen.

Praat mee over jouw bedrijf
Via onze website kan jij meepraten over jouw bedrijf, je vragen stellen en jouw mening of tips geven. Ga daarvoor naar de cao-pagina.

 

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 28 86 65 78
E  s.koevoets@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error