Onderhandelingsresultaat Groenten- en fruitverwerkende industrie

Vakbonden en de werkgeversdelegatie VIGEF hebben de laatste onderhandelingen gevoerd, en er is een resultaat bereikt. Werkgevers hebben donderdag 1 juni een eindbod gedaan. Het eindbod is onlangs schriftelijk naar de vakbonden gestuurd.

Eindbod werkgevers

Het eindbod van de werkgeversdelegatie bevat onder ander een nominale loonstijging. Dit betekent dat iedere medewerker een vast bedrag per maand als loonstijging zal ontvangen. Daarnaast zal bij iedere functieschaal in 2024 een extra functiejaar erbij komen en in 2025 zal dit ook weer het geval zijn.

Wat betekent dit voor jou?

Omdat de effecten op het loon van de medewerkers voor iedereen verschillen (procentueel), zijn we bezig met de communicatie over de loonstijging, en wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Daarom laat berichtgeving nog heel even wachten, en zal over het eindbod volgende week worden gecommuniceerd met de leden.

Leden beslissen

Uiteindelijk beslissen de leden of het eindbod wordt aangenomen. Na de communicatie over het eindbod volgende week, wordt het resultaat vervolgens separaat ter stemming aan de leden van CNV Vakmensen voorgelegd. Het eindbod en de uitnodiging om te stemmen ontvang je dus binnenkort.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Laat het mij dan weten. Je kan ook terecht op de cao-pagina: Cao Groenten- en fruitverwerkende industrie | CNV Vakmensen

Ruud Hövelings, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8188 4556 / r.hovelings@cnvvakmensen.nl

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error