Conceptvoorstellen brief GFI

Op 24 oktober starten de CAO onderhandelingen van voor de Groente- en Fruitverwerkende Industrie.

Op basis van de contacten met kaderleden van CNV en FNV en het arbeidsvoorwaarden beleid van beide vakbonden hebben wij gezamenlijk een conceptvoorstellen brief opgesteld. Wij willen deze voorstellenbrief aan jullie voorleggen.

We zijn ons ervan bewust dat er veel verschillen zijn tussen de verschillende bedrijven binnen de GFI, maar ook veel overeenkomsten. Het is voor ons de uitdaging dat door de wensen van leden uit het ene bedrijf geen onwenselijke situatie ontstaat in andere bedrijven binnen de sector. Daarom vragen we jullie kritisch mee te lezen in de voorstellen die wij doen en horen wij graag hoe jullie hier tegenaan kijken.

Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben, meld het mij dan uiterlijk 3 oktober per mail via e.jonker@cnvvakmensen.nl of rechtstreeks aan een kaderlid actief op jullie site.

Mocht er binnen jullie organisatie nog geen kaderlid actief zijn en zou je mee willen praten en nadenken over je arbeidsvoorwaarden ? Dan hoor ik dat graag van je!

De onderhandelingen zullen op donderdag 24 oktober starten. Wij zullen jullie zo spoedig mogelijk informeren over het verloop hiervan.

Samen staan we sterk.

Alleen samen kunnen we de resultaten bereiken die jullie willen. Deel daarom deze nieuwsbrief en de conceptvoorstellen brief met je collega’s. Is je collega nog geen lid zorg dan dat hij/zij lid wordt en vul onderstaand lidmaatschapsformulier in.

Mede namens jullie CNV Vakmensen kaderlid Frans Kuijpers (HAK), Michiel van Dissel (Heinz), FNV collega Mark Klunder en FNV kaderleden Cees van Agtmaal , Wout Quint, Sjoerd Korving en Arjen van Schagen.

Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 - 50 52 1057
E: e.jonker@cnvvakmensen.nl

Downloads