Cao Crown van Gelder

Looptijd: -

De collectieve arbeidsovereenkomst (cao) Crown van Gelder is van toepassing op de werknemers van Crown van Gelder. Een collectieve arbeidsovereenkomst is een overeenkomst waarin belangrijke afspraken staan die vakbonden en je werkgever samen maken. Die afspraken gelden dan voor de werknemers die worden genoemd in de cao. Je kunt een cao zien als een soort van paraplu die hangt boven je individuele arbeidsovereenkomst die je tekent wanneer je in dienst treedt.

Belangrijkste punten

  • Salarisschalen zijn opgenomen in de cao.

  • Extra vrije dagen, je pensioen en duurzame inzetbaarheid zijn in de cao geregeld.

CNV Vakmensen is een cao partij. Dit betekent dat CNV Vakmensen samen met Crown van Gelder en andere betrokken bonden om de tafel gaat om de cao vorm te geven en zich structureel inzet voor goede (arbeids-)omstandigheden voor de werknemers van Crown van Gelder. Daarnaast zit CNV Vakmensen ook aan tafel bij het periodiek overleg. Er wordt periodiek gekeken naar ontwikkelingen op de werkvloer. Als lid van de vakbond kun jij invloed uitoefenen, zowel op het periodiek overleg als op de cao onderhandelingen. Sluit je daarom vandaag nog aan bij de vakbond.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Mirjam van Leussen
Onderhandelaar

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte