Gesprek vakbonden en Crown van Gelder

Ondertussen is het alweer een tijdje geleden dat de doorstart heeft plaatsgevonden. Tijdens de bijeenkomsten die we vanuit de vakbonden hebben gehad, hebben we aangegeven dat we het proces in de gaten zouden blijven houden en dat we nog altijd met jullie werkgever in overleg wilden.

Gesprek met directie Crown van Gelder

Via deze nieuwsbrief wil ik jullie informeren over het feit dat jullie nieuwe werkgever ons heeft laten weten open te staan voor een overleg met CNV Vakmensen en FNV. We verwachten dat het gesprek met de directie op korte termijn plaats zal vinden. We vinden het fijn dat wij in ieder geval in gesprek komen met elkaar en hopelijk ook zullen blijven.

Veranderingen van arbeidsvoorwaarden

Tijdens de ledenbijeenkomst in maart en in mijn vorige nieuwsbrief heb ik jullie geinformeerd over de afspraken in de koopovereenkomst. Hierin is vastgelegd dat de nieuwe eigenaar de arbeidsvoorwaarden zoals deze bestonden bij Crown Van Gelder niet mogen verslechteren.

Het blijft daarom goed om in de gaten te houden hoe het personeelshandboek en de arbeidsvoorwaarden zich ontwikkelen. Als er belangrijke veranderingen zijn in de arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld toeslagen, verlof of roosters, dan horen we het graag.

Ik hoop jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn, bel, mail of app me gerust.

Mirjam van Leussen
vakbondsbestuurder CNV Vakmensen

M. 0628866597