Denk mee over cao Tuinzaden

Na de zomer gaan de cao-onderhandelingen over de cao Tuinzaden van start. CNV Vakmensen wil binnenkort met de voorbereidingen daarvan beginnen. Daarbij kan de CNV-onderhandelaar meedenkers gebruiken. Wil je meedenken? Meld je dan aan!

Dinsdag 1 oktober starten de onderhandelingen voor een nieuwe cao Tuinzaden. Dat lijkt nu nog ver weg, want we hebben nog een hele zomer voor ons. Als die zomer echter voorbij is, is het snel 1 oktober. Daarom willen we aan het begin van de zomer alvast starten met de voorbereidingen van deze onderhandelingen. De CNV-onderhandelaar kan meedenkers gebruiken voor deze onderhandelingen en houdt daarom op dinsdag 9 juli van 19.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst op het CNV-kantoor in Hoofddorp voor CNV-leden die willen meedenken. Daarvoor ben je van harte uitgenodigd.

Meedenkers, meld je aan!
Wil je actief meedenken met het CNV over een nieuwe cao Tuinzaden en kun je op 9 juli, dan vraag ik je even contact met me op te nemen, zodat ik weet dat je van plan bent te komen. Wil je wel actief meedenken, maar kun je niet op 9 juli, dan hoor ik dat ook graag, zodat ik je van de uitkomsten van 9 juli op de hoogte kan stellen en kan uitnodigen voor een volgende bijeenkomst.

Mocht je je naar aanleiding van het voorgaande willen aanmelden of vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990, e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl of Twitter: @JeroenWarnaar ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl .