Nieuwe bestuurder voor het KCB

Verwarrende koptekst? Het gaat in dit geval om een nieuwe vakbondsbestuurder vanuit CNV Vakmensen voor de werknemers bij het Kwaliteits-Controle-Bureau. Lees verder hieronder

Wisseling van de wacht

Binnen CNV Vakmensen is er een wisseling van de wacht omdat Soraya Faez ervoor heeft gekozen om ergens anders te gaan werken. Dit is al per 1 mei de situatie en dus is er gezocht naar een nieuwe bestuurder voor het KCB.

Nieuwe bestuurder

De nieuwe bestuurder voor het KCB is Laura Vermeulen. Zij zal de belangen van de leden van CNV Vakmensen behartigen. En omdat Laura ook de cao-onderhandelingen gaat doen, heeft dat ook effect op alle werknemers van het KCB. De eerste periode zal ik haar hierin ondersteunen.

Kennismaken

De CNV-ambassadeurs zijn inmiddels op de hoogte dat Laura Vermeulen de nieuwe bestuurder is.  Op korte termijn is er een bijeenkomst om elkaar te leren kennen en de stappen vooruit te plannen. Aan het einde van het jaar komt er immers weer een cao-onderhandeling aan. De directie van het KCB is inmiddels ook op de hoogte en ook daar zal op korte termijn mee worden kennisgemaakt.

Cao-onderhandelingen eind van dit jaar

Nee we zullen nu nog niet de cao-onderhandelingen gaan starten. De cao loopt immers pas aan het eind van dit jaar af. Dan is het nu nog te vroeg. Maar wel goed om alvast er even over na te denken wat jullie nu allemaal om je heen ziet gebeuren in cao-land. Wat is belangrijk om te realiseren en hoe zou dat passend zijn binnen het KCB. Dat zal ook een van de onderwerpen zijn in de bijeenkomst met de CNV Ambassadeurs. En als jij er al ideeën over hebt …. kom maar door via een reply op deze mail. 
Wordt vervolgd, binnenkort meer. 

Jaap Bosma, bestuurder CNV Vakmensen
Laura Vermeulen, bestuurder CNV Vakmensen
l.vermeulen@cnvvakmensen.nl 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error