Laat je mening horen in een korte enquête over de nieuwe cao van het KCB

In de tussentijdse ledenvergaderingen op 27 en 29 november 2023 hebben we met jullie gesproken over de koers in de cao-onderhandelingen. Dit waren waardevolle gesprekken.

Enquête 

Om jullie mening duidelijk in kaart te brengen wil ik jullie vragen om een korte enquête voor 7 december 2023 om 16:00 uur in te vullen via de deze link.
Invullen kost minder dan 5 minuten! Het gaat slechts om 3 vragen. Jullie antwoorden helpen ons in de cao-onderhandelingen die op 8 december aanstaande verder gaan. Alvast dank!

De cao online

Op de cao-pagina KCB kun je vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je vindt er alle informatie over het cao-traject. Je hebt geen account nodig. Dit is ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten. Meer informatie over de cao KCB, kun je vinden op jouw cao-pagina.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven

Nog geen lid? Word lid en stem mee over de cao. Voor meer informatie: 
www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/.

Mede namens de delegatie van CNV Vakmensen, Ellen Knook, Frans Flisijn, Pancho van Dijk, Tineke Spaargaren, Elisa van den Boogert (Ambassadeurs CNV Vakmensen),

Laura Vermeulen
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 8141 9063
E l.vermeulen@cnvvakmensen.nl


Stel hier je vraag

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error