Uitnodiging Webinar Regeling Vervroegde Uittreden (RVU) Hoveniers

Stoppen met werken voor het bereiken van uw AOW leeftijd? Dit kan in de Hovenierssector met behulp van de RVU-regeling. Op donderdag 27 juli om 19.00 uur een webinar georganiseerd om u hier nader over te informeren.

RVU Hoveniers
Sociale partners in de Hoveniersbranche hebben op dit moment een RVU ingericht voor werknemers in deze branche. Van 1 januari 2023 tot 1 oktober 2024 kan van de regeling gebruik worden gemaakt. Maximaal 110 medewerkers kunnen in deze periode hiervoor in aanmerking komen.

Meld u aan voor het Webinar
Wilt u weten wat de regeling inhoudt? En wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het loon en uw pensioenopbouw? Op 5 april is een Webinar over de regeling uitgezonden en deze willen wij opnieuw met u delen op donderdag 27 juli.  Het is tijdens dit Webinar mogelijk om vragen te stellen. Het Webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen, in samenwerking met sociale partners in de Hoveniersbranche.

Voor wie?
Het Webinar is bedoeld voor werknemers die voor 1 oktober 2024:
- maximaal over drie jaar de AOW leeftijd bereiken
- tenminste 10 jaar werken in de Hoveniersbranche (waarvan 5 jaar in uitvoerende functie)

Het kan zinvol zijn om samen met uw partner het Webinar te volgen. Werkgevers in de Hoveniersbranche ontvangen ook een uitnodiging voor het Webinar. 

Wanneer?
Donderdag 27 juli 19.00 tot 19.45 uur.

Meer informatie tref je in de bijlage.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je ook contact opnemen met je CNV-bestuurder Jeroen Warnaar (tel: 06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie kun je ook vinden op www.cnvvakmensen.nl/hoveniers .

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error