Uitnodiging ledenvergadering 16 februari

In de afgelopen weken hebben de leden van de vakbonden CNV Vakmensen en FNV kunnen stemmen over het verbeterde sociaal plan. Een meerderheid van de leden heeft ingestemd en daarmee hebben de bonden een akkoord bereikt met jullie werkgever. De cao Horticoop is inmiddels ook verlopen, daarom willen wij onze leden graag uitnodigen voor een digitale ledenvergadering hieromtrent van de beide vakbonden op 16 februari.

Digitale ledenvergadering
Tijdens het laatste overleg met jullie werkgever hebben wij vragen gesteld en is ons meer informatie gegeven over de plannen voor de toekomst van de organisatie, deze willen we graag delen met onze leden. Daarnaast willen wij graag met jullie spreken over de nieuwe cao en de inzet van de vakbonden tijdens de onderhandelingen. Wij hebben ervoor gekozen om een digitale ledenvergadering te organiseren in verband met de geldende coronamaatregelen. Deelname kan via de onderstaande link.

Datum: woensdag 16 februari
Tijd: 19.00 -20.30 uur
Link:  https://meet.jit.si/horticoop-bijeenkomst-fnv

Het werkt op iedere computer of laptop en ook op de smartphone. Je hoeft er geen programma of app voor te installeren. Hieronder staat de uitleg hoe het werkt.

Computer
Je opent de link door erop te klikken of de link te kopiëren en plakken in je browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge etc.). Er opent dan eerst links bovenaan een klein venster. Je moet dan op “toestaan” klikken. Daarmee geef je toestemming dat je camera en microfoon worden gebruikt. Vervolgens hoef je alleen nog je naam in te voeren en op “join meeting” te klikken.

Smartphone
Je opent de link door erop te klikken of de link te kopiëren en plakken in je browser (Chrome, Firefox, Microsoft Edge etc.). Er opent dan een Engelstalig venster met drie blauwe knoppen. In de onderste van de drie staat “Launch in web”. Daar klik je op. Er komt dan eerst een venster waar je op “toestaan” moet klikken. Daarmee geef je toestemming dat je camera en microfoon worden gebruikt. Vervolgens hoef je alleen nog je naam in te voeren en op “join meeting” te klikken.

Soraya Faez
Bestuurder CNV Vakmensen
E: s.faez@cnvvakmensen.nl