Vergeet niet te stemmen voor de Bloembollengroothandel!

Op 7 juni 2023 is er een resultaat van onderhandeling bereikt. Hierover kunnen jullie stemmen. Slecht een klein deel van de leden heeft zijn/haar stem nog uitgebracht. Elke stem is van belang! Je kan stemmen over het resultaat tot uiterlijk maandag 26 juni 2023 om 12:00 uur.

Onderhandelingsresultaat
Het onderhandelingsresultaat houdt een looptijd van de nieuwe cao van 12 maanden in en een verhoging van 100 euro bruto + een percentage van 3,8%. Beiden gaan per 1 juli 2023 in. Het bod van werkgevers ziet ook op een betere reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en ruimere opzegtermijnen als een werkgever je dienstverband opzegt. Het bijzondere verlof bij overlijden van een naaste wordt met dit bod uitgebreid. De seniorenregeling blijft in het aanbod van werkgevers bestaan. In de bijlage heb ik de laatste nieuwsbrief toegevoegd met daarin een uitgebreide uitleg over het resultaat van onderhandelen en het onderhandelingsproces.

Het resultaat leggen we aan jullie voor
We horen graag jullie mening hierover. Jullie kunnen hiervoor stemmen. Met de vorige nieuwsbrief hebben jullie een stemmingsbericht gehad. Hierop staan de gegevens om te kunnen stemmen. We willen jullie vragen om deze gegevens te gebruiken. Heb je het stemmingsbericht niet meer? Stuur dan een e-mail aan l.vermeulen@cnvvakmensen.nl  Geef hierin duidelijk aan of je voor of tegen dit onderhandelingsresultaat bent. Geef bij een een stem tegen ook graag aan waarom je tegen stemt. Dit is voor ons waardevolle informatie. 

Wees op tijd!
Stemmen kan tot maandag 26 juni 2023 tot uiterlijk 12:00 uur. 

Reageren, contact en vragen stellen
Op jouw cao-pagina kun je reageren, vragen stellen en al het nieuws over de cao na te lezen.
Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar l.vermeulen@cnvvakmensen.nl Ik lees graag jouw reactie! 

Namens de cao-delegatie van CNV Vakmensen,
Kees Aangeenbrug, kaderlid
Jaap Bosma en Laura Vermeulen
Vakbondsbestuurders CNV Vakmensen
E: j.bosma@cnvvakmensen.nl / l.vermeulen@cnvvakmensen.nl



Downloads

Heb je vragen of opmerkingen?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error