Gratis loopbaancheck in de Dierhouderij

Wil jij ontdekken wat jou motiveert? Wat jouw kwaliteiten zijn of hoe jij je verder kunt onwikkelen binnen je vakgebied? Lees verder om te ontdekken hoe jij kunt starten.

Groeien in je werk

Dit jaar is de campagne loopbaanontwikkeling ‘Groeien in je werk’ gestart. Het doel van de campagne is het stimuleren van loopbaanontwikkeling in de sector Dierhouderij. Door ontwikkelingen zoals stijgende werkdruk, automatisering en het feit dat we langer moeten doorwerken, is het belangrijk dat werknemers gezond en gemotiveerd blijven. De persoonlijke en ook professionele ontwikkeling van werknemers is hierbij een essentieel onderdeel.

Hoe vraag je dit aan?

Wil jij ontdekken: Wat jou motiveert? Wat jouw kwaliteiten zijn? Hoe jij je verder kunt ontwikkelen binnen je vakgebied? Hoe je je werk nog beter kunt doen? Hoe jij je verder kunt ontwikkelen op persoonlijk vlak? Of je gezond tot aan je pensioen kunt blijven werken? Of je alles in huis hebt om het werk met plezier te blijven doen?   Klik hier voor alle informatie, de voorwaarden,en de aanvraag!

Ervaringen met de Loopbaancheck

'Ik kan de loopbaancheck zeker aanraden, ook als je tevreden bent met je baan. Het kan een bevestiging zijn dat je goed op je plek zit. Het levert praktische tips op hoe je je werk nog beter kunt doen.’ ‘De loopbaancheck kan je helpen om echte stappen te maken binnen je vakgebied. Samen met de loopbaanadviseur maak je daarvoor een actieplan. De tijdsinvestering is minimaal met maximaal resultaat!’

Vragen?

Als je vragen hebt dan kun je mij mailen of bellen. En ook kun je onder dit bericht je vraag plaatsen.

Downloads

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error