Voorbereiding cao Bos en Natuur

Op 1 juli 2024 eindigt de huidige cao Bos en Natuur. Wij gaan starten met de voorbereidingen van de cao-onderhandelingen.

In de voorbereiding van de cao-onderhandelingen willen we graag de mening van onze leden weten. Daarom hebben we een vragenlijst samengesteld die je in de bijlage vindt.
Ook staan daar de 5 speerpunten in van het cao-beleid van dit jaar.

De eerste onderhandelingsdatum staat gepland op 21 maart 2024 in de middag, daarna zijn nog enkele data gepland. Vanuit de kadergroep zal een kaderlid meegaan naar de cao-onderhandelingen. 

Rick Pellis die de vorige cao heeft afgesloten, heeft een ander werkpakket gekregen en ik zal tijdelijk de cao waarnemen totdat zijn opvolger is ingewerkt. Ik heb in de periode van 2005 tot en met 2020 de cao afgesloten. Daardoor ben ik niet onbekend met de sector.

Graag wil ik van jullie weten wat er speelt in de bedrijven. Bij Natuurmonumenten is er een reorganisatie gaande en hebben we een Sociaal Plan afgesloten. 
Wat speelt er bij jouw bedrijf? Gaat het goed of juist niet. Ik ben benieuwd naar de situatie. Dit kan helpen bij de onderhandelingen voor een nieuwe cao.

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Bos en Natuur kun jij het hele cao-proces volgen en ook meepraten over de cao. Cao Bos en Natuur | CNV Vakmensen

Je hebt tot 7 maart 2024 de kans om de vragen te beantwoorden en te mailen naar: j.kraan@cnvvakmensen.nl.

Jacqueline Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 5160 2048
j.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads