Enquête nieuwe cao Bos en Natuur

In juli loopt de cao Bos & Natuur alweer af. Dit betekent dat wij opnieuw gaan onderhandelen voor een nieuwe cao. In maart staat de eerste onderhandelingsronde gepland. Graag horen we wat jij hierin belangrijk vindt. Vul hiervoor de enquête in.

We horen graag wat jij anders wil zien in jouw arbeidsvoorwaarden voor het komende jaar. Je kunt ook zelf onderwerpen inbrengen.
De vragenlijst heeft 15 vragen en het invullen duurt ongeveer 3 tot 5 minuten. We verzoeken je om de vragenlijst uiterlijk vrijdag 24 februari ingevuld te hebben. Daarna zetten we de resultaten in een voorstellenbrief voor de werkgevers. 

Via deze link kom je bij de vragenlijst terecht.

Ook niet-leden mogen de vragenlijst invullen, we vinden het belangrijk om een goed beeld te vormen over wat er speelt op de werkvloer. Deel de vragenlijst dus gerust met jouw collega’s. Na de start van de onderhandelingen zijn het echter de leden die bepalen wat er in het resultaat gaat komen. Als vakbondslid heb je hierin een belangrijke stem.

Maak ook je collega’s lid

Als vakbond valt en staat alles bij de positie die je hebt. Die positie wordt bepaald door het aantal werknemers dat lid is van de vakbond. Als werknemers goed georganiseerd zijn heb je een sterke positie aan de onderhandelingstafel, wat resulteert in betere afspraken over jouw arbeidsvoorwaarden.

Nieuwe leden kunnen zich nu voor de eerste 6 maanden inschrijven voor € 20,23 totaal. Zij kunnen dan ook meteen meestemmen over de nieuwe cao en zullen automatisch al onze nieuwsbrieven ontvangen. Dus, zijn jouw collega’s nog geen lid? Ga eens het gesprek aan en wijs ze op deze aanbieding!

Bij voorbaat dank voor het invullen van de vragenlijst. Bij vragen of opmerkingen kun je gerust contact met mij opnemen.

Rick Pellis
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 94
E: r.pellis@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error