Update Smart Packaging Solutions

Kantonrechter in Apeldoorn heeft onlangs in een voorlopig oordeel gezegd dat jullie werkgever niet verplicht is om ons voorstel, om jullie salarissen in verband met de hoge inflatie extra te verhogen, in behandeling te nemen. Samen met onze advocaten hebben wij de beslissing van de rechter besproken. Wij kunnen in hoger beroep of een bodemprocedure instellen, maar volgens onze advocaten hebben wij dan pas te laat een uitspraak en zijn we naar alle waarschijnlijkheid al begonnen met de cao-onderhandelingen voor 2024.

Verhoging van de salarissen 

Voornaamste reden voor de hoge loonstijgingen is de ongekend hoge inflatie in 2022. In meerdere cao’s is het ons gelukt om in goed overleg met de werkgever de salarissen tussentijds te verhogen. Dit wordt door de werknemers enorm gewaardeerd.

Kantinebijeenkomsten

We willen deze situatie graag nogmaals met jullie bespreken tijdens een kantinebijeenkomst. We willen van jullie horen wat jullie hiervan vinden en wat jullie verstandig vinden om nu te doen. In verband met vakanties zullen we dit na de zomer doen. Begin september volgt een uitnodiging. Wij hopen jullie dan in grote aantallen te zien.

Mede namens het kader van CNV Vakmensen en FNV. 

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen 
M: 06 28 86 65 12
Es.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl 

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error