Nieuwe bestuurder CNV bij Smart Packaging Solutions en start cao-traject

Sinds januari is er een nieuwe bestuurder actief voor CNV Vakmensen bij Smart Packaging Solutions. Sharon van Boxmeer heeft het stokje overgedragen aan Kaj Gründemann. Voor vragen kunnen jullie contact met hem opnemen. Op woensdag 20 maart zijn er ledenvergaderingen voor de nieuwe cao.

Per januari een wisseling

Sharon van Boxmeer zal voortaan werkzaamheden verrichten als bestuurder bij CNV Vakmensen in de regio Limburg. Via deze weg bedankt zij alle leden bij Smart Packaging Solutions voor hun betrokkenheid.

Nieuwe bestuurder

Mijn naam is Kaj Gründemann, bestuurder namens CNV Vakmensen in de procesindustrie. Naast Smart Packaging Solutions heb ik onder andere ook Smurfit Kappa Parenco, Folding Boxboard Eerbeek en Royal Talens in Apeldoorn in mijn pakket. Vanaf dit cao-traject ga ik de onderhandelingen doen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te vertegenwoordigen. Ik heb inmiddels al kennisgemaakt met de kaderleden en met de directie. 

Start nieuw cao-traject

Jullie cao loopt eind juni af, wat betekent dat we binnenkort starten met de onderhandelingen. Jullie werkgever heeft, net zoals de vakbonden, aangegeven graag op tijd te willen beginnen. We hebben daarom al data kunnen afspreken voor de onderhandelingen:

  • 10 april
  • 18 april
  • 22 mei
  • 29 mei

Kom naar de ledenvergaderingen!

Wil je meedenken over de inzet voor de nieuwe cao? Kom dan naar een van de ledenvergaderingen! Deze ledenvergaderingen doen we samen met het FNV. Neem je collega’s mee, ook als ze niet lid zijn, iedereen is welkom!

Datum: Woensdag 20 maart 2024
Tijd: 13:00 en 14:00
Locatie: de kantine
Samen voor een goede cao

Een goede cao krijg je niet cadeau. Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Smart Packaging Solutions lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen.

Word nu lid voor €24 voor 6 maanden Klik hier om lid te worden van CNV Vakmensen

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Smart Packaging Solutions kun jij het hele proces volgen en ook meepraten over de cao. klik hier om naar de cao-pagina te gaan.

Mede namens Roland Griep (kaderlid CNV Vakmensen),

Kaj Gründemann 
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 8191 9717
E: k.grundemann@cnvvakmensen.nl