Update cao-onderhandelingen Smart Packaging Solutions

De openingsronde van de onderhandelingen staat gepland voor woensdag 10 april aanstaande. Tijdens dit overleg zullen wij als vakbonden onze voorstellen toelichten en krijgen we een update over de bedrijfssituatie van jullie werkgever. De voorstellenbrief vind je in de bijlage van deze nieuwsbrief.

Data onderhandelingen

De cao verloopt op 31 juni 2024. Gelukkig hebben we al ruim voor die tijd data kunnen afspreken om te gaan onderhandelen over een nieuwe cao. We hebben vier data afgesproken:

  • Woensdag 10 april
  • Donderdag 18 april
  • Woensdag 22 mei
  • Woensdag 29 mei

Voorstellenbrief

In de bijlage van deze nieuwsbrief kun je de voorstellenbrief van het CNV vinden. Dank aan alle leden die de enquête hebben ingevuld! Ook de gezamenlijke ledenvergaderingen met FNV op 20 maart waren goed bezocht. De voorstellenbrief is tot stand gekomen op basis van de ledenvergaderingen, de resultaten van de enquête en het arbeidsvoorwaardenbeleid van het CNV. Het concept is besproken en verbeterd met de kaderleden en tevens naar jullie gestuurd voor op- of aanmerkingen. Op deze manier ligt er een voorstellenbrief die hopelijk goed jullie wensen voor de nieuwe cao weerspiegelt. De voorstellenbrief is vandaag verzonden naar jullie werkgever.

Communicatie over de onderhandelingen

Na elke onderhandelingsronde zal er een nieuwsbrief verstuurd worden met een update over de stand van zaken. Uiteraard kun je ook je vragen stellen aan mij of aan Roland Griep. Je kunt het hele cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen ook daar en blijf zo altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject.

Klik hier om naar de cao-pagina te gaan.

Mede namens Roland Griep,

Kaj Gründemann
Bestuurder CNV
M: 06 8191 9717
E: k.grundemann@cnv.nl

Downloads