Gezamenlijke ledenvergaderingen Smart Packaging Solutions: vul de enquête in

Woensdag 20 maart zijn er gezamenlijke ledenvergaderingen van CNV en FNV. Kom ook en neem je collega's mee! Vul de enquête in: daarmee peilen we jullie ideeën voor de nieuwe cao.

2 Ledenvergaderingen 20 maart

Zoals op 27 februari al aangekondigd, vinden er op woensdag 20 maart ledenvergaderingen plaats bij Smart Packaging Solutions. Het gaat om gezamenlijke ledenvergaderingen met FNV. Net zoals vorig jaar trekken we zoveel mogelijk samen op. De vergaderingen vinden plaats in de kantine:
  • om 13:00 uur en
  • om 14:00 uur. 

Enquête over de nieuwe cao

Om vooraf te peilen wat jullie ideeën zijn voor de nieuwe cao, vragen we jullie om een korte enquête in te vullen over de nieuw af te sluiten cao.
Klik hier voor de digitale enquête. Invullen kan uiterlijk 20 maart 2024. 
De resultaten zullen we bespreken tijdens de ledenvergaderingen en ook gebruiken voor de voorstellenbrief. Krijg je deze nieuwsbrief per post dan vind je de enquête op de cao-pagina www.cnvvakmensen.nl/industrie/papier-en-karton/cao-smart-packaging-solutions/  

Samen voor een goede cao

Een goede cao krijg je niet cadeau. Wij hebben jouw steun nodig om een cao-akkoord te bereiken dat aansluit bij jullie wensen. Hoe meer leden zich actief inzetten, hoe sterker we staan in de onderhandelingen met de werkgever. Het is belangrijk dat meer mensen bij Smart Packaging Solutions lid worden. Alleen op die manier versterken we onze positie in de onderhandelingen. Maak je collega daarom lid! Ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/werf-een-lid/ Lid word je nu met €24 voor 6 maanden.   

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Smart Packaging Solutions kun jij het hele proces volgen en ook meepraten over de cao. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan.

Mede namens Roland Griep (kaderlid CNV Vakmensen),

Kaj Gründemann, bestuurder 
M +31 6 8191 9717
k.grundemann@cnvvakmensen.nl

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error